fredag 17 augusti 2007

Formland feber!


Jippi!
Nu är det dags för Formland (Nordens största presentmässa) igen.
Har du tips på vad du saknar i butiken/webshoppen så skriv till info@kvalitetochfynd.se. Vi är tacksamma för din hjälp!
Butiken tuffar på, det märks dock att skolorna börjar i nästa vecka. Däremot har webshoppen tagit fart, KUL. Vi får ordrar från både norra och södra Sverige, toppen!
Hoppas att vi ses/hörst snart! Mvh Charlotte

tisdag 14 augusti 2007

Baglady på internet!



Äntligen!




Vi har sålt Baglady´s smycken i butiken och nu har vi fått en liten provkollektion som vi kan erbjuda i webshoppen, jippi! Hoppas att ni tar denna chans! Vad händer annars? Lyckad marknadsföring i både amelia & tara, massor av nya medlemmar och kunder, välkomna! Nästa projekt är höstens stora mässa i Danmark, Formland. Tar med mig min expert (dvs. mamma) och letar efter lite kul nya prylar, återkommer med rapport i nästa vecka. Shoppa lugnt! Ciao! Charlotte

torsdag 2 augusti 2007

Full fart i butiken!


Juli, wow!


De senaste två veckorna har det varit full rulle i butiken och nu börjar webshoppen komma igång ordentligt, kan det bero på vädret?


Annonser i lokaltidningen, Amelia, Tara och Sköna hem. Nu ger vi järnet och ökar!


Framför oss har vi Viken weekend den 4/8 och Sofieros Stora Trädgårdsutställning den 24-26/8. Kommer med mer info om detta arrangemang senare.


Titta gärna på våra nyheter i webshoppen, läckra väskor, smaskig choklad och kul presenter.


Glöm inte att anmäla dig till vårt medlemsbrev (kommer inom kort med ett specialerbjudande) och att tipsa en vän (eller helst fler).


Ciao!